Toimitusehdot

Nettikuski.com - kuljetusehdot/kuljetussopimus

1. Soveltamisala

Näitä ehtoja noudatetaan, ellei toisin ole erityisesti sovittu, kaikissa Nettikuski.com (MTJ OÜ) kuljetus toimeksiannoissa, lukuun ottamatta sellaisia kuljetuksia, jotka eivät kuulu tiekuljetussopimuslain piiriin tai joista on muuten sovittu kirjallisesti toisin tai joissa on olemassa omat erityismääräyksensä.

2. Kuljetussopimus ja maksaminen

Asiakkaan ja Nettikuski.com välinen kuljetussopimus syntyy kun asiakas tilaa ja maksaa kuljetuksen Nettikuski.comille tai tuo lähetyksen Nettikuski.comille edelleen toimitettavaksi.

Kuljetus maksetaan etukäteen.

Laskutus tapahtuu euroissa.

Nettikuski käyttää maksupalvelunaan Maksekeskus AS palveluita.

3. Kuljetuksen tilaaminen

Kuljetustilauksen yhteydessä asiakkaan on annettava lähetystä koskevat tiedot.

Tilaaja vastaa tilauksen yhteydessä annettujen tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen korvaamaan virheellisten tietojen Nettikuski.com aiheuttamat kustannukset ja vahingot.

Asiakas vastaa myös viivästyneen peruutuksen aiheuttamat kulut.

4 . Tavaran kuljetettavaksi jättäminen ja kuormaaminen

Nettikuski.com noutaa tavaran tilaajan ilmoittamasta nouto-osoitteesta saatuaan tilaajan ilmoittamalta myyjältä vahvistuksen siitä, että tilaus on noutovalmiina.

5. Mahdollinen verovelvollisuus ja verovastuu valmisteveron alaisista tuotteista.

Mikäli tilaajan kuljettamaksi annetut tuotteet ovat tilaajan kotimaassa/toimitusmaassa valmisteverotuksen tai muun verotuksen alaisia sitoutuu tilaaja vastaamaan kaikista edellä mainituista veroista tai muista maksuista korkoineen.

Mikäli ostajan oman maan viranomaiset pysäyttävät tilauksen sen tarkistamiseksi onko tilauksesta ilmoitetu/maksettu ostajamaan mahdolliset verot ja muut maksut vastaa asiakas tästä aiheutuvasta lisäkustannuksista kuljetysyhtiölle. Viranomaisten tekemää tarkastusta ei pidetä kuljetuksen viivästymisenä.

6. Tilauksen luovuttaminen asiakkaalle ja iän tarkistaminen

Tilauksen luovutuksen yhteydessä tarkistetaan saajan henkilöllisyys ja täysi-ikäisyys. Tilauksia ei luovuteta alle 21 - vuotiaille.

7. Kuljetusaika ja toimituspaikka

Nettikuski.com toimittaa lähetykset toimitusosoitteeseen/lähimpään aliahankkijan noutopisteeseen pääosin 7-14 työpäivän kuluessa tilauksen saapumisesta Suomeen.

Toimitus tapahtuu annettuun toimitusosoitteeseen pihalle tai siihen mihin kuorma- tai pakettiautolla pääsee

Nettikuski.com on ylittänyt kuljetusajan jos sopimuksen mukainen kuljetusaika ei toteudu. Kuljetusajan ylityksestä aiheutuneen vahingon Nettikuski.com korvaa enintään kuljetusmaksun suuruisena force major varauksin (mm. viranomaisten toimenpiteet).

Nouto tapahtuu saatuamme ilmoituksen, että tuotteet ovat noutovalmiina ja maksettuasi rahtikulumme.

Toimitamme tuotteet 7-14 työpäivän sisällä siitä kun tilauksesi on saapunut Suomeen.

Tuotteet toimitetaan arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Kyseisen kellonajan ulkopuolella tapahtuva toimitus on sovittava erikseen.

Niiden tilausten joiden paino ylittää 150 kiloa pakataan nk. 1/2 lavoille tai eurolavoille toimitus tapahtuu annettuun toimitusosoitteeseen pihalle tai siihen mihin kuorma- tai pakettiautolla pääsee.

Ne tilaukset jotka ovat painoltaa alle 150 kiloa pakataan yksittäisiin kolleihin ja  toimitus tapahtuu annettuun toimitusosoitteeseen pihalle tai siihen mihin kuorma- tai pakettiautolla pääsee.

Rahtikulut lasketaan tilauksen kokonaispainon sekä postinumeron perusteella.

Jos tilaus pitää toimittaa uudelleen erilaisella kalustolla, siitä peritään lisämaksu, joka määräytyy tapauskohtaisesti. Samoin jos asiakas haluaa, että tilaus toimitetaan jollain muulla autolla (esimerkiksi pienemmällä ja tarvitaan takalaistanosturia mitä ei vakioautossa ole) - tästä peritään lisämaksu joka määräytyy tapauskohtaisesti. Lisämaksut tulee maksaa ennen toimitusta.

8. Palautukset ja kuljetuksen aikana rikkoutuneet tuoteet

Koska Nettikuski.com toimii vain tavaran kuljettajana tulee sinun sopia mahdollisista palautuksista kauppiaan kanssa jolta olet tilauksen tehnyt.

Rikkoutuneista tuotteista maksaa korvauksen Nettikuski.com.

9. Yhtiön tiedot

MTJ OU
Yritystunnus: EE14062298
Arvonlisäverotunnus: EE101884248
Tel. +358-10-197102

OTa yhteyttä
Jos sinulla on kuljettamiseen liittyviä kysymyksiä ota meihin vapaasti yhteyttä
+358-10-197102
Tallinn
Estonia